Вважають, що завжди праві: Астрологи назвали найбільш гордий знак Зодіаку

Гордість - дуже підступна риса характеру, яка може зіграти "злий жарт" і позбавити людину всіх близьких людей. Астрологи розповіли, який знак Зодіаку найбільш гордий, передають Патріоти України.

Отже, на першому місці опинився Овен. За своєю гординею Овни приховують вразливість. Що б не відбувалося в їхньому житті, вони завжди тримають емоції під контролем, випромінюючи впевненість.

Несприйнятливі до чужої думки, маніпуляцій та управління, Овни вважають, що вони завжди мають рацію. Іноді здається, що вони зациклені тільки на собі. Знайти підхід до таких неприступних осіб дуже складно.

Якщо Овен помітить, що ви не підходите йому за статусом, то він ніколи не зверне на вас увагу. У розмові Овни говорять тільки про себе і свої успіхи. Вони знають, як треба жити, і не терплять, коли хтось з ними не згоден.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...