Відомий український ведучий розповів, хто з зірок-чоловіків пропонував йому секс

Український ведучий Слава Дьомін не так давно у своєму Instagram ділився, що у його біографії був такий випадок, коли до нього залицявся відомий чоловік. Втім, Дьомін навіть натяку не залишив на те, хто б це міг бути. Більш детально про цю історію зі свого життя ведучий розповів у програмі "Слава+" під час розмови зі своєю редакторокою, передають Патріоти України.

Слава зізнався, що він гетеросексуал і досвіду з чоловіками в нього не було. Проте було декілька достатньо відомих чоловіків, які хотіли з Дьоміним мати стосунки. "Це було двоє чоловіків. Один конкретно пропонував, а інший "підкатував" до мене. Він "підкатував" до того моменту, поки не дізнався, що у мене є дружина. Після цього все. Це був відомий російський губастий стиліст на підборах", - не став Дьомін називати імен, втім натякнув, що це був російський стиліст Сергій Звєрєв.

А от більш наполегливим та сміливим у прояві своєї симпатії виявився відомий російський співак, який, за словами Слави, "носить на сцені багато пір'я". "Це був фінал "Євробачення" у Москві. Тоді ще "Однокласники" були і ми дуже часто в у соцмережі комунікували стосовно пісень, гостьових ефірів. Після фіналу "Євробачення" у Москві, здається, це був 2009 рік. І, значить, десь третя ночі, я сиджу ще за компом, Ксюха (ексдружина – прим.ред.) моя спить поруч. В "Однокласники" приходить повідомлення. Написано було: "По*бемося на Філіпповському?". Я такий: "Що?". Я пишу: "В сенсі?". Мені пишуть: "У прямому. Місце моє". Я це пам'ятаю як зараз. Я пишу: "Вибач, ти, певно помилився, я не по цих справах". І мені відповідають: "Ти мені просто дуже давно подобаєшся" і знову питання стосовно інтиму. Це артист, який носить багато пір'я на собі. На жаль, у мене не збереглася переписка. Так би можна було показати", - розповів Дьомін.

На запитання редакторки, чому слава боїться відверто сказати, що йдеться про російського співака Філіпа Кіркорова, ведучий відповів: "Це не боязнь. Це просто може мати вигляд наклепу. Бо в мене ж доказів немає, на жаль. Я не думав, що колись дійду до того, що буду про це говорити. Давай так. Це артист, супер відомий, який на сцені носить пір'я. На російській сцені", - дав прямий натяк Дьомін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...