"Ви будете сміятися, але після вакцинації в мене з'явився 5G", - Дмитро Вовнянко

"От ви будете сміятися, але після вакцинації в мене з'явився 5G. Без жартів. Інтернет тепер по квартирі - літає. Скоро доба мине, як насолоджуюся", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ні, сталося зовсім не те що ви подумали. Просто після того як як прищепився і отримав сертифікат, у мене вдома забарахлив роутер. А оскільки мій роутер пам'ятав ще часи Януковича-президента, на сервісі мені порадили викинути його нафіг і купити собі щось сучасне. Так я купив роутер на два діапазони - 2,4 ГГц і 5 ГГц. Мережу на частоті 5 ГГц, мені роутер називає як "Ім'я_5G".

Звісно, підключився я до нього - якщо на 2,4 ГГц сидить весь сусідський WiFi, то 5G - стерильна. Літаю там тільки я. Принаймні зараз.

Так що обіцяне - сталося. Після вакцинації в мене з'явився 5G. Так, не зовсім так, як хотілося і думалося. Але - факт. Як то кажуть, коли мрієте - свою мрію промислюйте детально. Хоча не можу сказати, що розчарований. Таки - 5G. І таки - інтернет літає".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...