Ви будете вражені: Який вигляд має 16-річна дочка Фреймут без макіяжу

16-річна Злата Мітчелл намагається самовиражатися будь-якими способами - яскравий макіяж, відвертий одяг, пікантні пози для фото. Шанувальники її зіркової мами Ольги Фреймут часто критикують дівчину за таку поведінку, вважаючи, що вона пішла по похилій, зазначають Патріоти України.

Але варто зазначити, що якщо прибрати весь цей антураж, Злата виглядає як звичайна дівчина своїх років. Вона досить мила - з природною приємною зовнішністю, густими бровами і щирими емоціями.

Так, в соціальних мережах Злати складно знайти невідретушовані фото, але кілька таких все ж є. Так який же вигляд має дочка Ольги Фреймут без макіяжу?

Злата Мітчелл з макіяжем і без / колаж з фото

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...