"Ви думаєте, що Кабаєва, як Єва Браун, разом із Путіним вип'є отруту?": Піонтковський поділився сумнівами щодо коханок російського "фюрера"

Президент РФ Володимир Путін не застосує ядерної зброї, зокрема тому, що його хвилює його особиста доля й доля його дітей, зокрема від колишньої гімнастки, ексдепутатки Держдуми Аліни Кабаєвої. Таку думку в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловив російський політолог, який живе у США, публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За інформацією політолога, Путін не використовуватиме ядерної зброї не лише через військові причини, але й тому, що "йому оголосили, що його просто вб'ють за це". "Якщо його особиста доля не турбує... А вона його дуже турбує. Він найбагатша людина у світі, у нього багато дітей від Кабаєвої, від якихось кривоніжок. Усіх треба рятувати. Усіх в один бункер не перевезеш", – заявив Піонтковський.

На запитання Бацман, чи можуть ці діти і дружини якось вплинути на Путіна, публіцист відповів, що вони, мабуть, уже всі живуть на Заході. "Ну а що? Ви думаєте, що Кабаєва, як Єва Браун, разом із ним вип'є отруту? Я в цьому дуже сумніваюся... Може, і її мамка, і мамка цього великого будинку розпусти – пані [президентка Всеросійської федерації художньої гімнастики Ірина] Вінер-Усманова – теж вип'є отруту з фюрером? Ні, звичайно", – підкреслив Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...