"Ви хочете, щоб він загинув?": Російська зірка 90-х відповіла, чому її чоловік не на фронті

Російська співачка Віка Циганова всіляко підтримує злочинний режим Кремля, як, власне, і її чоловік, продюсер і актор Борис Циганов. Вони всіляко оспівують президента РФ Володимира Путіна і вірять в "непереможну" Росію. Однак таку підтримку країні-агресору вони надають тільки на словах, зазначають Патріоти України.

Наприклад, 59-річний Борис Циганов не хоче їхати на фронт. Його позицію розділяє і дружина. До слова, 9 травня пропагандистка Циганова опублікувала пост в Instagram, в якому зізналася в любові Росії і народу.

"З такими прекрасними спортсменами і з такими піснями як "Катюша", "Козаки", "Приходьте в мій дім", "Я люблю тебе, Росія" ми готові звернути будь-які гори і перемагати завжди. І будемо перемагати", - написала співачка.

У коментарях під постом у Циганової запитали, чому її чоловік не піде добровольцем. "Язиком працювати будь-який мастак, а ділом довести?" - додала підписниця. На що співачка дала досить дивну відповідь: "Ви хочете, щоб він загинув? Та ні, він ще служить Богу і Росії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...