Ви це серйозно? Зеленський хоче день інавгурації на 19 травня з "нумерологічних" причин

Зеленський прив'язаний до цифри 19, вважає астролог про дату інавгурації.

Обраний президент України Володимир Зеленський може наполягати на призначенні інавгурації на 19 травня з "нумерологічних" причин, передають Патріоти України.

Таке припущення Обозреватель висловив астролог Олександр Образцов.

"Напевно Зеленський консультується з нумерологом, тому що він дуже прив'язаний до цифри 19", – заявив він.

У цьому контексті астролог звернув увагу на те, що обраний президент уже не вперше наполягає на проведенні того чи іншого заходу або 19 числа, або о 19 годині.

"Стадіон – 19 квітня, на 19:00. Більше того, йде 2019 рік. Він і інавгурацію захотів 19 числа. А Порошенко, який був обраний у 2014 році, пропонував для дебатів 14 число, на 14:00. Тобто він більше прив'язаний до числа 14", – нагадав він про історію з дебатами кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський".

"Це говорить про те, що все-таки наші політики мають контакти з нумерологами, з астрологами або з людьми, які мають уявлення про значення чисел у нашому житті", – продовжив астролог.

Він припустив, що ця цифра "означає щось особисто для Зеленського", наприклад, це може бути пов'язано з часом його народження.
"Справа в тому, що час народження часто приховується, тому що це дуже важливий показник для астрології і для нумерології", – пояснив Олександр Образцов.


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...