Вибух на БАМ у Бурятії: Ексспівробітник СБУ спрогнозував, яку ще залізницю у РФ можуть підірвати

Напередодні СБУ здійснили потужну спецоперацію у Північномуйському тунелі ім. Бессолова в Бурятії, який слугує залізничним сполученням РФ з КНР. Згодом це може статися на ділянках, які Росія застосовує для співпраці з Північною Кореєю. Про це сказав ексспівробітник СБУ Іван Ступак в інтерв'ю у межах проєкту "Ремарки", передають Патріоти України.

Які є потенційні цілі

На думку Ступак, виникає резонне запитання: де ще можна влаштувати такого типу спецоперацію? Слід пам'ятати, що Російської Федерації співпрацює з Північною Кореєю. На тому напрямку також є подібні вузькі ділянки.

"Росіяни не ідіоти, вони міркують, які наступні кроки будуть робити українські спецслужби. Шлях сполучення з Північною Кореєю можливо і був першим на олівці спецслужб, але через посилену охорону зараз не вдалося ним скористатися і підірвати", – припускає колишній співробітник СБУ.

Можливо, продовжує він, це станеться дещо пізніше в іншій локації або інших залізничних маршрутах. Наприклад, посеред Уральських гір також можуть підірвати цей ешелон.

"Є багато ділянок, де потяг загальмовує, там можна підірвати й зруйнувати. Я думаю, що ці люди якщо це зробили, то можуть і в іншій локації зробити такі підриви", – сказав Ступак.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...