Вибух на БАМ у Бурятії: Ексспівробітник СБУ спрогнозував, яку ще залізницю у РФ можуть підірвати

Напередодні СБУ здійснили потужну спецоперацію у Північномуйському тунелі ім. Бессолова в Бурятії, який слугує залізничним сполученням РФ з КНР. Згодом це може статися на ділянках, які Росія застосовує для співпраці з Північною Кореєю. Про це сказав ексспівробітник СБУ Іван Ступак в інтерв'ю у межах проєкту "Ремарки", передають Патріоти України.

Які є потенційні цілі

На думку Ступак, виникає резонне запитання: де ще можна влаштувати такого типу спецоперацію? Слід пам'ятати, що Російської Федерації співпрацює з Північною Кореєю. На тому напрямку також є подібні вузькі ділянки.

"Росіяни не ідіоти, вони міркують, які наступні кроки будуть робити українські спецслужби. Шлях сполучення з Північною Кореєю можливо і був першим на олівці спецслужб, але через посилену охорону зараз не вдалося ним скористатися і підірвати", – припускає колишній співробітник СБУ.

Можливо, продовжує він, це станеться дещо пізніше в іншій локації або інших залізничних маршрутах. Наприклад, посеред Уральських гір також можуть підірвати цей ешелон.

"Є багато ділянок, де потяг загальмовує, там можна підірвати й зруйнувати. Я думаю, що ці люди якщо це зробили, то можуть і в іншій локації зробити такі підриви", – сказав Ступак.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...