Вибухи та пожежі: Астролог попередила українців про низку небезпечних днів наприкінці березня

На війні в Україні можливе загострення до кінця березня, і Росія може знову влаштувати ракетні удари по мирних містах. Такий прогноз в інтерв’ю дала астрологиня Альбіна Пономаренко, передають Патріоти України.

"26 березня є напружений вплив, він стосується Плутона. Плутон – це Схід. Стосовно гороскопу ми бачимо небо, тобто можуть бути масовані ракетні обстріли, може бути небезпека з моря, а також інформаційна небезпека – плітки, інформаційні вкиди", – віщує астрологиня.

Вона зазначила, що також "бачить формули вибухів". "Можуть бути вибухи, пожежі. Тому дні з 24 по 26 березня можуть бути небезпечними з усіх сторін", – попередила Пономаренко.

Водночас вона прогнозує полегшення 27 березня. "Якщо та провокація відбудеться, то у нас буде ще один важіль на міжнародній арені заявити голосно про те, що нам потрібне відповідне озброєння і техніка для того, щоб закінчити цю війну", – розповіла астрологиня.

Віна попередила, що кінець березня буде доволі напружений, "але тут з нами відбуватимуться і кармічні події". "Ми маємо рухатися вперед і будемо рухатися вперед, але через боротьбу", – зауважила Пономаренко.

"Певні загострення на фронті будуть і це очевидно. Це може стосуватися також і судової системи, певних законів, наших принципів. Тобто Україна має бути сильною, міцною, голосно заявляти про себе, боротися з корупцією, ворогів всередині України ми маємо здолати самі", – резюмувала астрологиня.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...