"Виглядає дійсно смішно: один вичовганий підніжний килимок підлещується до іншого підтоптаного агресивного маразматика", - Голобуцький (відео)

"75-річний блазень Вінокур "вислужився перед Отєчєством" аж на орден І ступеню - Путін вчора вручав в Кремлі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Однак отримання ордену не зменшило ентузіазму старого дуполиза.

--
"Вы знаете все, что... какая нагрузка на нашем президенте - но слава Богу, он у нас физически развит, спортивный... И, в общем-то, я радовался, видел вас на коне и как вы поднимаетесь по трапу самолёта. Потому что есть некоторые руководители государств, которые и по трапу не могут взобраться, и поздороваться не знают с кем [тут Вінокур спробував спародіювати Байдена - О.Г.]. А вы всех узнали сегодня. Спасибо вам огромное, живите долго".
--
"Фізично розвинений" на цих словах кілька разів смикнув колінами, скрутив щось непристойне з пальців півпаралізованої правої (знов) руки і продовжив дуже підозріло коситись на джерело настільки жорсткого потоку лестощів.
Хоча "ви всіх впізнали сьогодні" - дещо сумнівний комплімент. Це в сенсі, зазвичай не впізнає?
А взагалі виглядає дійсно смішно: один вичовганий підніжний килимок підлещується до іншого підтоптаного агресивного маразматика, насміхаючись з лідера світового рівня, котрий досі впевнено тримає в руках неймовірний фінансовий, збройний, геополітичний, економічний ресурс масштабів, фактично, планети. І спокійно приймає дуже болісні для Путіна і для Росії рішення. Попри те, що справді перечіпляється за килими і дещо губиться під софітами".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...