"Виглядає як психічна атака... Дати правильну оцінку цьому неможливо": У ЗСУ розповіли про самовбивчу тактику наступу росіян на Авдіївку, котрою намагаються виснажити українських захисників (відео)

ЗС РФ, війна, Україна, фото

Офіцер 59-ї бригади Сергій Цехоцький сказав, що українські військові постійно перебувають під тиском артилерії, піхоти і дронів ворога. Обстріли проводяться як удень, так і вночі.

Під Авдіївкою росіяни штурмують позиції українських військ клином зліва, справа, а також почали наступати "в лоб". Про це розповів Сергій Цехоцький, офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ЗСУ в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За його словами, це схоже на психічну атаку. Ситуація поруч з Авдіївкою залишається неспокійною, оскільки атаки окупантів постійно тривають.

"На всіх напрямках вони тиснуть, роблять спроби захоплення. Зараз вони більш широким клином зліва, справа штурмують. І плюс почали штурмувати "в лоб" саму Авдіївку", — сказав він.

Цехоцький також заявив, що інтенсивність російських штурмів може відрізнятися. Але українські військові постійно перебувають під тиском артилерії, піхоти і дронів ворога. Обстріли проводяться як удень, так і вночі.

Офіцер ЗСУ вважає, що політичне керівництво РФ ставить завдання військовим, щоб ті взяли Авдіївку до певної дати і навіть знищити все, що там є. Саме тому в росіян така тактика.

"Дати правильну оцінку цьому неможливо", — сказав Цехоцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...