"Виглядаєте, як дівчинка": Продюсерка Мозгова змінила імідж (фото)

Українська продюсерка Олена Мозгова наважилася на кардинальні зміни в зовнішньому вигляді, зазначають Патріоти України.

Знаменитість взялася за свою зачіску та пішла до перукаря. Від салону краси Мозгова не вийшла без кардинальних змін. Хоч у продюсерки й було доволі коротке волосся, однак вона обрала нову стрижку та ще більше його укоротила.

На цьому зміни не закінчилися. Олена Мозгова пофарбувала волосся в кардинально інший колір. Раніше знаменитість була брюнеткою. Нині ж у продюсерки більш русявий колір волосся. "Новий колір, нова стрижка, нова я", - прокоментувала своє перевтілення знаменитість.

Підписники Олени Мозгової теж оцінили зміни в її зовнішньому вигляді. Вони зазначили, що така стрижка і такий колір волосся знаменитості неабияк личать: "Вам дуже личить, ви просто як дівчинка", "дуже круто", "круте перевтілення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мангал не врятував: Українські десантники під Мар'їнкою розібрали в нуль найкращий танк світу, за російською версією, розмінявши $500 на $4 000 000 (відео)

четвер, 29 серпень 2024, 15:15

Окупанти кинули свіжі сили на південний фланг Донецького фронту. Налякані ще як слід українцями загарбники дорого платять за свою самовпевненість. Юрій Бутусов, котрий наводить відео бойового епізоду так коментує те, що ми бачимо: . "Эффектные кадры у...

Намагався примусити до переїзду в ОАЕ: Мати дітей Павла Дурова розповіла нові подробиці щодо їхнього конфлікту

четвер, 29 серпень 2024, 14:50

Росіянка Ірина Болгар, яка проживає у Швейцарії, 29 серпня в Instagram розповіла нові подробиці конфлікту з генеральним директором месенджера Telegram Павлом Дуровим, від якого, за її словами, народила трьох дітей, передають Патріоти України. Свій пост...