"Виглядаєте, наче подружки": Мама Олі Полякової вразила красою та молодістю (фото)

Співачка Оля Полякова показала, який має вигляд її матір. Жінка, яка 20 років мешкала у РФ, але виїхала до Франції на тлі повномасштабної війни, ошелешила мережу своєю красою, зазначають Патріоти України.

З нагоди дня народження найближчої родички Полякова вирішила поділитися серією фотографій. Важко повірити у те, що красива та молода жінка насправді не подруга 44-річної співачки, а її матір.

"З днем народження! Кохаю сильно! Ти найкраща мама в світі! Без тебе нічого не було б. Пам'ятаю, як в дитинстві ми говорили у ночі в ліжку, про все на світі, про сенс життя, чи існує щось після, а нащо ми тут, і що залишиться після… Про астрономію, філософію, про книги, які ти читала, а ти їх просто їла. Знаю, що глибина і світогляд в мене від тебе, здатність дивитися глибше, не поверхнево, аналізувати і знаходити рішення, задумуватись над вічним і жадібно цікавитись усім, ну і королівські замашки теж! Люблю, щиро бажаю здоров'я та довгих щасливих літ! І миру нам всім!" - написала Полякова.

Коментатори були сильно здивовані, коли побачили матір Полякової. Вони почали "засипати" жінку компліментами. Багато хто зазначив, що визначити вік матері співачки за фото майже неможливо. Також коментатори пишуть:

  • "Це мама? Була впевнена, що подруга! Мами в такій чудовій формі надихають!"
  • "Думала, це сестра. Вітаю! Дуже гарна мама"
  • "А це точно мама, а не сестра чи подружка?".

Що відомо про матір Полякової

Мама співачки довгий час мешкала у РФ. Вона була дружиною російського посла в Уругваї. Декілька років тому чоловік помер, а матір Полякової завела нові стосунки, теж з росіянином. Проте на тлі повномасштабної війни жінка усе ж виїхала з території країни-агресорки.

Полякова розповідала, що дуже боялася за свою матір. Тому вона наполегливо вмовляла жінку виїхати за кордон, і та врешті-решт погодилася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...