"Виглядають дурнями... І шоу в Росії тільки починається: Сергій Фурса про потуги Москви звинуватити України у теракті в підмосковному ТЦ

Іноді терористи підривають терористів, а інші терористи висловлюють співчуття. Нещодавно ІДІЛ підривав іранців, воював за право вважатися найбільшими психами з Талібаном, тепер от запалює в Москві. Про це пише спеціаліст відділу продажів боргових цінних паперів Dragon Capital, громадський діяч, блогер Сергій Фурса.

"Іноді теракт - це просто теракт. Як банан - це просто банан.

І виглядають дурнями Мєдвєдєв і Ко, що малюють Україну терористами. Хоча вони завжди так виглядають. Так і промахнулися ті, хто поспішив побудувати теорію змов, що Путін і Ко самі придумали теракт, щоб звинуватити українців. Звинуватити й що? Що вони не робили, що могли б зробити після звинувачень?

Путін побудував в Росії диктатуру. І православний халіфат. І там можливі теракти. На будь-якому грунті. Бо немає прозорої політики. Бо немає виходу накопиченого пару з під кришки. І це буде відбуватися. Не по плану ФСБ. Просто тому, що сама система там побудована. ФСБ, звісно, вміє влаштовувати теракти. І робили це вже. Але не вони одні це вміють, люблять і практикують.

І так, іноді терористи підривають терористів, а інші терористи висловлюють співчуття. Нещодавно ІДІЛ підривав іранців, воював за право вважатися найбільшими психами з Талібаном, тепер от запалює в Москві.

І так, нам в Україні приємно бачити як страждають росіяни. Це результат травми, але байдуже. Нам приємно. І ми б воліли бачити, як Москва горить у ядерному попелі. Але це не означає, що ми готові це організувати.

І так, Росія імперія. Яка пригноблює багато народів. І частина з яких готова боротися методами терактів. І це може відбутися як без допомоги Буданова, так і не під дахом ФСБ.

І приходять тоді не полум’яні революціонери, що боряться за незалежність якихось там частин імперії, як ми дуже хотіли б і створили собі такий міф. А приходять психи з автоматами, що хочуть влаштувати джихад.

І шоу тільки починається…" - пише Сергій Фурса.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайська мафія купила найбільший бордель Європи і поселила у ньому шпигунів - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 21:50

"Дім розпусти" з назвою Pascha став центром розслідування прокуратури Дюссельдорфа через підозри у зв'язках з контрабандною групою та відмиванням грошей. Як стало відомо Bild, слідство припускає, що китайська банда відмивала гроші через бордель. Найбіл...

Офіцер ЗСУ розповів, як командири окупантів "стимулюють" їх йти на штурм

четвер, 9 травень 2024, 21:43

Попри намагання окупаційних сил здобути якихось значних успіхів на полі бою до 9 травня, все більше росіян здається в полон ЗСУ. Проте українські бійці не беруть всіх поспіль. Про це розповів офіцер 59 ОМБ імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, передаю...