Виявляється, руками Мар'яни Безуглої Офіс атакував не Валерія Залужного. Офіс атакував ЗСУ, - Сергій Марченко

"Мар'яна Безугла відома своїми скандальними законопроєктами щодо ЗСУ та відвертим цькуванням Головкома Залужного. Тепер - вона взялася за Сирського. Що це означає?" - пише експерт ринку праці та блогер Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А ось і розв'язка. Виявляється, руками Мар'яни Безуглої Офіс атакував не Валерія Залужного. Офіс атакував ЗСУ. Олександр Сирський, суперлояльний Сирський, мав з Андрієм Єрмаком всього пару медових місяців, які вже закінчилися.

І проблема тут точно не в Сирському. Якщо Залужного можна було підозрювати в формуванні політичного іміджу, Сирський слухняно виконував всі накази з Банкової, мовчав про мобілізацію, а своїми відео і фотками не імідж собі створював, а відверто смішив людей. Не конкурент Зеленському від слова зовсім.

Чому ж тоді Офіс став відпрацьовувати по Сирському? Бо Офіс валить не Сирського, а армію, як інституцію. Офісу треба не герої війни, а "погані генерали", які нездатні виконувати задачі, поставлені "хорошим Офісом". На виході має залишитися лише один, який переміг Росію самотужки, незважаючи на "поганих союзників", х***ий "народ-ухилянт" і "бездарних генералів".

Саме тому Мар'яна так і не покинула коаліцію СН/ОПЗЖ, а активно множить на нуль репутацію армії, як інституції і при новому Головнокомандувачі. Давайте, незалежно від політичних симпатій, підтримаємо ЗСУ, друзі. Армія - наша гордість і єдина, по-справжньому спроможна інституція в державі. Нищити репутацію армії заради своїх політичних інтересів - недалекоглядна і згубна для ініціаторів цього трешу політика".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...