Виявляється, скоро ми переможемо, Росія поверне захоплені території і виплатить репарації, - Борислав Береза

"З таких заяв можна було би посміятися, якби вони не були зроблені чинним нардепом і братом спікера парламенту. І - не на західну авдиторію. Виявляється, скоро ми переможемо, Росія поверне захоплені території і виплатить репарації - а за пів року вже можна буде провести вибори. Що це було?" - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це дуже цікава заява народного депутата України від партії "Слуга народа" та брата спікера ВР Миколи Стефанчука. Про що вона говорить? Як мінімум про те, що у "Слузі народу" все ще погано з адекватністю, а ще про те, що вони живуть виборами. Готуються до них. І вірять в свою маячню, не розуміючи реальний стан того, що відбувається на фронті. А ще подібні заяви розхоложують частину суспільства та підштовхують людей до висновку, що служити не обов'язково, бо все вже вирішено і війна ось-ось закінчиться.

Секта прихильників "двох-трьох тижнів" нікуди не ділася. Тому влада її постійно підгодовує подібним інформаційним лайном. Але у цьому найстрашніше те, що частина влади вірить у цю маячню. І не лише в цю. Тому влада не займається питанням мобілізації та рішенням інших проблем. А це вже говорить про те, яка маячня в них у голові. Далі дам допис Олени Синицької для загального розуміння трешу:

"Поїздка на охоплений війною український Донбас - це гнітючий досвід. Армійці зазвичай кажуть не якщо, а коли вони втратять свої позиції. Дефіцит людей і техніки, корупція і дезертирство. Так описує ситуацію на фронті польський журналіст Марцін Вирвал, відверто дивуючись зокрема заявам нардепа, брата спікера Верховної Ради Миколи Стефанчука щодо запланованих виборів президента України вже за шість-дев'ять місяців.

Коли президент Зеленський просуває план перемоги для України, реальність рухається в протилежному напрямку, наголошує журналіст. Українські депутати та деякі посадовці продовжують відкрито наполягати на реальності Плану перемоги для України, цілком серйозно розмірковуючи про вибори президента за шість-дев'ять місяців.

Вибори президента України пройдуть через шість місяців, максимум дев'ять, говорить Микола Стефанчук, коли ми у вузькому колі вечеряємо у заброньованому залі ресторану в Хмельницькому. Микола Стефанчук, народний депутат від партії "Слуга народу", а також брат спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука виглядає впевненим у тому, про що говорить.

- Але, за українською Конституцією, для того, щоб пройшли вибори, спочатку повинна закінчитися війна.

- Ну, так, - підтверджує Стефанчук.

- І як же вона закінчиться?

- Росія віддає всі території, які захопила з 2014 року, включно з усім Донбасом і Кримом, і виплачує репарації.

- Цей сценарій, він… трохи нереальний?

- Зовсім ні.

Журналіст наголошує, що ці слова не останнього українського політика настільки несподівані, що вже після зустрічі вони надіслали йому смс із запитанням, чи точно його можна цитувати. Він миттєво відповів: "Звичайно".

Водночас Вирвал зауважив, що поки слухав запевнення одного важливого народного депутата, у тому ж Хмельницькому Державне бюро розслідувань щойно виявило, що у квартирі голови медичної комісії цієї області слідчі знайшли майже 6 мільйонів доларів. Ці гроші вона заробила на хабарах за видачу фальшивих документів про інвалідність, які звільняли чоловіків від участі у війні.

Корупція та ухилення від військової служби, переплетені в одній історії, - це лише дві з багатьох проблем України, які є з'єднувальними судинами у цій війні, і, всупереч плану перемоги, який пропагує президент Зеленський, вони більше нагадують готовий план. План поразки. Ніде це не так помітно, як на охопленому війною Донбасі на самому сході країни, - додає журналіст".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрапив на фронт із колонії: Російський військовий ліквідував десяток своїх "побратимів", коли ті спали (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 16:07

На тимчасово окупованій частині Запорізької області один з військовослужбовців РФ, що раніше вже був засуджений, ліквідував 10 осіб російської армії, коли ті спали. Про це повідомили в Telegram-каналі "Досье Шпиона", передають Патріоти України. В допис...

"Рішення прийнялось в один день": Оля Цибульська повідомила, що виїхала з України за кордон

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:30

Українська співачка Оля Цибульська у своєму Instagram заявила, що разом 9-річним сином Нестором виїхала з України за кордон, передають Патріоти України. Зі слів Олі, рішення прийнялось в один день. Вона каже, що це не «втеча», а «свідоме бажання змінит...