
Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".

За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".

Найбільш гаряча тема сьогодні — Покровськ. . Ворог продовжує поглинати місто, розширювати зону контролю та створювати загрозу для Мирнограда та агломерації міста. . Як може розвиватися сценарій після Покровська та Мирнограда? . Ситуація у Покровську по...
Тепер волосся Тимошенко зібране в елегантну об’ємну «гульку» на потилиці, що додає класичного шарму її стилю. Нардепка багато років залишалася вірною своєму фірмовому образу – косі, заплетеній навколо голови, яка стала її впізнаваною візитівкою. Згодом...