"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".

За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".

Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

вівторок, 16 вересень 2025, 7:10

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Ніко...

Дуров досить швидко спалився: Журналістка звернула увагу на заяви засновника Telegram щодо протестів у Франції

понеділок, 15 вересень 2025, 22:15

Дуров, який раніше позиціонував себе як опонент російського режиму, насправді демонструє інтерес до процесів, що мають деструктивний характер і послаблюють західні демократії. Про це сказала заступниця головного редактора журналу "Український тиждень" ...