Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
Демонстративний запуск росіянами балістичного носія ядерної зброї по Україні, відповідні попередження посольства США напередодні, повернення ядерної риторики у марення кремлівських безумців, – викликають в памʼяті суспільствознавчі студії. "Текст трохи...
"Схоже, своєю заявою щодо Криму президент України послав західним лідерам сигнал, що готовий сідати і домовлятися. Путін - стоїть на своїх, давно озвучених позиціях. Чи вдасться дуету американських президентів Байдена і Трампа за допомогою певних дій і...