Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
Договір про українські корисні копалини буде підписано міністром закордонних справ України Андрієм Сибігою та державним секретарем США Марко Рубіо. Про це 22 лютого заявив народний депутат України від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренк...
"Виступ Венса викликав шок. Більшість почали говорити про розрив США з Європою, прощатися з єдиним Заходом тощо. Але насправді нічого подібного ні Венс, ні Трамп і не думають. Європа для них була, є і буде стратегічним партнером", - пише політолог Вікт...