Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
В цій публікації Патріоти України пропонують розглянути туристичні локації Київщини, Чернігівщини і частково Черкащини, які ідеально підійдуть для незабутнього весняного відпочинку. Так сталося, що самі ці терени стали ядром Давньоруської держави, з тр...
Актор та художній керівник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий спровокував скандал у мережі привітанням з Великоднем, а точніше, своїм дивним зовнішнім виглядом на великодньому ролику, зазначають Патріоти України. 20 квітня, у свято Світлого Христового В...