
Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".

За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".

Лідер Венесуели Ніколас Мадуро під час неформальних переговорів надіслав сигнал про готовність зрештою піти у відставку, проте погодився зробити це не раніше ніж через 18 місяців. Про це повідомляє CNN із посиланням на власні джерела, передають Патріот...
Популярний український співак Melovin поділився новими фото зі своїм бойфрендом Петром Злотею, який нещодавно зробив йому пропозицію. Артист виклав нові фото у своєму блозі в Instagram, на яких засвітився зі своїм обранцем. Пара позувала у ліфті, де й ...