Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
Російська пропаганда у соцмережах запустила черговий фейк про Україну. Низка російських Telegram-каналів поширили повідомлення про вигадану ними ж акцію протесту, яка нібито відбулася у центрі Києва. За версією Z-пабліків, протестували українські війс...
Орієнтовно 22−23 червня російські війська обстріляли село Піщане, що знаходиться всього поблизу Сум. Артилерійський удар зафіксовано менш ніж за кілометр від межі обласного центру. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на співрозмовника у ...