Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
17 серпня за новим церковним календарем (30 серпня за старим) - день пам'яті преподобного Аліпія, одного з перших і найкращих іконописців, який жив у Києво-Печерській лаврі. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобної мучениці Євдокії Римля...
Володимир Путін так і не відмовився від свого наміру знищити державний суверенітет і незалежність України, які він вважає "корінними причинами" війни. Про це пише Financial Times із посиланням колишнього високопоставленого кремлівського чиновника, пере...