
Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".

За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".

Президент США Дональд Трамп 19 грудня, виступаючи на мітингу в місті Рокі-Маунт (Північна Кароліна), у подробицях розповів про спіднє своєї дружини, першої леді США Меланії Трамп. Про інцидент написало багато американських ЗМІ, зокрема таблоїд People. ...
"Прочитав, що в Києві вирішили знести пам'ятники Булгакову й Ахматовій, перейменувати якісь вулиці, названі на честь діячів російської культури. Прочитав і всякі ламентації щодо цього. Але сам жодних особливих почуттів у зв'язку із цим не відчув. Навіт...