Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
14 травня за новим стилем (27 травня за старим) вшановують пам'ять мученика Ісидора, святого Леонтія Єрусалимського і преподобного Серапіона Синдоніта. За юліанським календарем сьогодні вшановують старозавітного пророка Єремію, нагадують Патріоти Украї...
1. Вороже командування продовжує процес підготовки та оснащення своїх штурмових підрозділів, насамперед щодо їх адаптації до мінливих умов ведення бойових дій у тактичній зоні. . Зокрема, противник активно оснащує свої штурмові (передові) підрозділи л...