"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".

За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".

Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А навіщо ще ви і ваші діти потрібні цій країні?": Ватажок "Ахмата" звернувся до батьків російських строковиків (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 14:49

Поки російська армія продовжує свій відступ у Курській області, а кадирівці займаються мародерством на власних територіях, командир чеченського Ахмата Апті Алаудінов вимагає, щоб обороною регіону від ЗСУ зайнялися строковики, зазначають Патріоти Україн...

"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

понеділок, 19 серпень 2024, 14:30

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Наголосила, щ...