"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".

За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".

Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Психолог розповів, що об'єднує Гітлера, Путіна і Трампа

неділя, 8 червень 2025, 21:14

Психологи часто кажуть, що стилі лідерства мають глибоке особистісне коріння. До прикладу, нарцисичне лідерство розглядається як один з багатьох факторів не дуже доброго дитячого досвіду. Про це пише американський психолог Марк Треверс для Forbes, пере...

"Моя ціль досягнута": Раміна Есхакзай розповіла, чи змінила свою позицію Алхім після зустрічі з Мандзюк

неділя, 8 червень 2025, 19:56

Журналістка і блогерка Раміна Есхакзай, яка покликала на подкаст Анну Алхім та Олену Мандзюк, підбила підсумки випуску, який наробив галасу у Мережі. Есхакзай заявила, що «досягла цілі», і що Алхім зробила певні висновки. Журналістка зазначила, що на с...