Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
Експерт-міжнародник Євген Добряк зазначив, що Трамп, можливо не до кінця розуміючи ситуацію, фактично стає на бік Росії, передають Патріоти України. "Наразі Трамп активно просуває політику зближення з Росією. Ми спостерігаємо за його діями у зовнішньоп...
У ніч на 1 квітня РФ вперше за тривалий час не запускала ударних дронів по містах України. На думку голови ради резервістів Сухопутних військ Збройних Сил України Івана Тимочка, може бути кілька причин, у тому числі виявлення пускових установок ворога ...