Виїхав до Польщі як волонтер: Українці обурені відпочинком відомої блогерки на Мальдівах разом із бойфрендом

У Мережі обурилися відпочинком популярної української блогерки Тані Пренткович на Мальдівах, де також був помічений її бойфренд Андрій Гонковський. У TikTok опублікували кадри, зроблені на Мальдівах, на яких можна побачити її коханого. При цьому сам Гонковський раніше в соцмережах повідомляв, що поїхав до Польщі, щоб провести благодійні заходи, передають Патріоти України.

«Є доволі цікава інформація про Таню Пренткович. Вона з дітьми і з Аліною Френдій поїхала на Мальдіви. Все б ок. Але з ними був помічений і її хлопець, який виїхав як волонтер на благодійний захід до Польщі», — повідомляють у Мережі.

У коментарях до відео, опублікованих у TikTok, користувачі обурено обговорюють відпочинок пари на Мальдівах. «Чому комусь можна виїжджати на Мальдіви, а комусь ні?», «Вони вже почали чистити коментарі в інсті», «Я вважаю, що їхати на відпочинок і прикриватися волонтерством щонайменше несправедливо до тих, хто 24/7 захищає нас і в дощ, і в холод, і в смерть…», «Найбільше бісить не сам відпочинок, а те, що вони хотіли з усіх дурних зробити», «А Мальдівам потрібні волонтери?», «Мій чоловік теж хоче на море! Чому одному можна виїжджати, а іншим ні», «А як він виїхав?», «Ну хто б сумнівався? Мажорам закон не писаний, тому це закономірно», — пишуть у коментарях.

Таня Пренткович — одна з найпопулярніших блогерок України. На її сторінку в Instagram підписано понад 1,1 млн користувачів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайська мафія купила найбільший бордель Європи і поселила у ньому шпигунів - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 21:50

"Дім розпусти" з назвою Pascha став центром розслідування прокуратури Дюссельдорфа через підозри у зв'язках з контрабандною групою та відмиванням грошей. Як стало відомо Bild, слідство припускає, що китайська банда відмивала гроші через бордель. Найбіл...

Офіцер ЗСУ розповів, як командири окупантів "стимулюють" їх йти на штурм

четвер, 9 травень 2024, 21:43

Попри намагання окупаційних сил здобути якихось значних успіхів на полі бою до 9 травня, все більше росіян здається в полон ЗСУ. Проте українські бійці не беруть всіх поспіль. Про це розповів офіцер 59 ОМБ імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, передаю...