Вийшла заміж, купили будинок у США: Ексчоловік Єгорової розповів, що їхня донька спілкується з мамою-путіністкою

Молодша донька скандальної ведучої-путіністки Сніжани Єгорової та українського режисера Семена Горова Олександра вже протягом багатьох років мешкає у США. Як дівчина облаштувалася у Сполучених Штатах і чим там займається розповів колишній чоловік одіозної Єгорової, український режисер Семен Горов, передають Патріоти України.

Так, на відміну від старшої сестри Стасі Ровінської, яка принципово всюди заблокувала маму, яка підтримує Путіна, Саша продовжує спілкуватися з мамою. В Америці молодша донька Єгорової та Горова встигла вийти заміж за музиканта гурту Golden Animals Томмі Ейзнера, який старший від неї на 12 років. А нещодавно вони придбали будинок у передмісті Лос-Анджелеса.

"З чоловіком Саші особисто ще не бачився. Його звуть Том, він американець. Пише музику, фотографує. Довгий час вони жили в Лос-Анджелесі, а зараз купили будинок у передмісті. Думаю, що взяли під виплату, там усі так роблять. Тепер мешкають у мальовничому місці – каліфорнійській пустелі", - поділився зірковий батько.

Він додав, що Олександра знімається в кіно і бере участь у зніманнях як модель. У них з чоловіком вдома є студія, де він пише альбом, а вона йому допомагає. Також Горов зізнався, що його донька дуже переживає через події в Україні та навіть хотіла приїхати і якось допомогти, втім батько порадив залишатися в США. "Думала, чим може бути корисною щось знімати, допомагати. Я не те, що її відмовляв – не радив. По-перше, складна дорога, по-друге, є що робити і там", - пояснив Горов.

Зазначимо, що 2014 року Олександра Єгорова переїхала у США, де навчалася у Каліфорнії в школі акторської майстерності Лі Страсберга. Свого часу її випускниками стали Андежліна Джолі, Аль Пачіно, Роберт Де Ніро та Мерилін Монро.

Старша донька Семена Горова та ведучої-зрадниці Сніжани Єгорової Стася Ровінська з родиною теж мешкає в США, у Нью-Йорку. У серпні цього року Стася та Олександра вперше за шість років зустрілися у Сполучених Штатах і поділилися зворушливими спільними фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...