Вийшло видовищно і символічно: Снаряд ЗСУ ліквідував командира артилерії мотострілецької бригади рф разом з московським пропагандистом під час телеінтерв'ю

Легше всіх на польовому знімальному майданчику відбувся телеоператор НТВ. Йому відірвало руку

Фото: telegram.org

Українські військові ліквідували командира артилеристів ЗС РФ прямо під час його інтерв'ю російським пропагандистам з НТВ. Також під удар потрапили двоє співробітників каналу, зазначають Патріоти України.

Журналіст Юрій Бутусов звернув увагу на обставини загибелі начальника артилерії 85-ї мотострілецької бригади ЗС РФ майора Тимура Хузієва.

"Хузієва ліквідували українським снарядом прямо під час інтерв'ю російським пропагандистам з НТВ в окупованій Горлівці", – зазначив Бутусов.

13 червня з'явилася інформація про ліквідацію оператора НТВ Вадима Кожина та важке поранення пропагандиста Олексія Івлієва, який втратив руку.

"Помер журналіст НТВ Валерій Кожин. Він разом із двома колегами сьогодні вдень потрапив під обстріл із боку Збройних сил України у ДНР. Кореспондент НТВ Олексій Івлієв також потрапив під обстріл. Усіх трьох госпіталізували в комі та прооперували. Валерій Кожин помер, так і не прийшовши до тями. Івлієв та офіцер з супроводу перебувають у вкрай важкому стані в реанімації", – написали пропагандисти увечері 13 червня.

Зараз стали відомі обставини цього удару – снаряд точно прикрив в окупантів під час інтерв'ю, зазначив журналіст у своєму Telegram-каналі.

На скріншотах, які показав Бутусов, йдеться про те, що один із фондів в РФ допоміг вдові загиблого отримати виплати. Майор Тимур Хузієв закінчив військове училище в Єкатеринбурзі, служив в Аніві, і звідти вирушив на Донеччину. Починав командиром дивізіона, а згодом став начальником артилерії 85-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

"Життя майора обірвалось 13 червня цього року. ЗСУ обстрілювали Горлівку, де перебував Тимур. Він встиг дати інтерв'ю відомому воєнкору Олексію Івлієву. Журналіст втратив руку, а начальник артилерії загинув", – йдеться у повідомленні.

Юрій Бутусов зазначив, що за такі точні удари українським артилеристам слід вручати ордени.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оточені на Покровському напрямку підрозділи ЗСУ завдяки злагодженим діям з основними силами фронту у повному складі прорвались до своїх - DeepState

четвер, 25 липень 2024, 16:43

За даними Forbes йдеться про два батальйони 31-ї ОМБр, котрі потрапили в "мішок" після несанкціонованого відступу сусідньої бригади, зазначають Патріоти України . Проте, вночі бійцям, котрих ворог затис між Лозуватським та Прогресом, вдалося прорватися...

Аналіз успіхів казахстанських спортсменів на міжнародній арені

четвер, 25 липень 2024, 16:24

У Казахстану за більш ніж 30 років незалежності вже багата спортивна історія. У багатьох напрямках помітний прогрес. Найбільш популярними дисциплінами сьогодні є футбол, теніс, бокс та інші єдиноборства. На це вказує і той факт, що кожна букмекерська к...