Вийшов справжній "феєрверк": Українські військові на Донеччині знищили російський "Бук" (відео)

Українські військові феєрично знищили у Донецькій області російський ЗРК “Бук”. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в соцмережі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

“Російський ЗРК "Бук" закінчив похід на Берлін у районі села Антонівка Донецької області. Відео оперативно-стратегічного угрупування військ “Хортиця”, - написав Бутусов.

На кадрах з відео видно, як між двома полями стоїть важка техніка. Проте її виявили українські військові та завдали по ній прицільного удару. Внаслідок чого “Бук” буквально розлетівся та в нього почав детонувати боєкомплект.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дешево, але вражаюче ефективно: Росія не може зупинити незвичайний український літак-безпілотник - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 11:45

Останніми тижнями Україна використовує незвичну зброю для нанесення ударів у глибині території РФ: невеликі безпілотні літаки, начинені вибухівкою, що нагадують деякі варіанти літаків Cessna з пропелером. Про це пише Business Insider, передають Патріот...

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...