"Виходить, що КІМО, як заклад, готуючий дипломатів, - л*йно, якщо він не може підготувати українських дипломатів у достатній кількості", - Борислав Береза

"Голова МЗС написав потужний пост про те, що через кадровий голод підштовхує міністерство шукати послів без профільної освіти, без досвіду, без профільних знань. Дипломатичний етикет або базові знання відходять на третій план. Шукають послів. Україні потрібні посли", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Згоден, що дуже потрібні. Але якої якості? Чи може і Поворознюка кудись послом призначити? А що? Людина постійно присутня на ТБ у Єдиному марафоні. Ну, лайно ж у марафон не пустять. Чи можуть? Історія вже пам'ятає таку ж ситуацію з дипломатами. Це було у радянській Росії. Тоді одних вбили, а інші гидували працювати на комісарів. Почали брати з вулиці та пристосуванців. Схожа ситуація? А хто ж довів її до такого? Взагалі, цей пост підштовхує до таких п'яти висновків:

1. Виходить, що КІМО, як заклад, готуючий дипломатів, - лайно, якщо він не може підготувати українських дипломатів в достатній кількості. Щорічно сотні випускників, а МЗС шукає 20 послів у Африку. Браво, після таких постів зрозуміло, що це не ВУЗ, а притулок мажорів.
2. Ілащук, Венедіктова, Таран. Ці призвища показують, що призначити послом можуть через домовленість дати голоси у ВР, через лояльність владі та як вдячність за вірність Єрмаку.
3. Будуть такі ж призначення, як у другому пункті. Ця історія намагання комунікаційно заздалегідь виправдати такі майбутні призначення.
4. Якщо у міністерстві немає гідних дипломатів і треба брати з вулиці, то що не так з міністерством?
5. Все одно призначати буде Єрмак. То навіщо це? Дивися пункт 3.
До речі, Єрмак закінчив КІМО, то може саме його кудись відправити?
PS І так, мені пропонували призначення послом. Я відмовився, тому що готовий служити Державі, а не прізвищам.
PPS Хоча, якщо це допоможе України... Але я не вірю в дива і в те, що аматори-дипломати можуть досягти результату. Як там Венедіктова у Швейцарії? Вплинула хоть на щось. Ну, ок.
PPPS Хочу подивитися, хто з лайкнувших той допис готовий лягти під скальпель хірурга з вулиці. А чому ні? Можна знайти на вулиці людину, яка багато читала, успішна в бізнесі та ще і порядна. Так може знайдемо такого і у хірургі? І хто перший до нього? Ну, тоді ок...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...