
Дослідження, проведене серед студентів, показало загальну особливість таких продуктів – всі вони містять вуглеводи і жир у співвідношенні 2:1 відповідно. Науковці відзначають, що таке саме співвідношення компонентів спостерігається в грудному молоці.
Для виявлення небезпечної їжі використовували шкалу харчової залежності для 35 різних продуктів. Продуктами, що найбільше викликають звикання організму, стали молочний шоколад, морозиво і тістечка, чіпси, картопля фрі, а також піца. Не меншу залежність викликали у опитаних бургери і попкорн.
Вчені відзначили, що в ранньому віці людський мозок запам'ятовує отримане задоволення від їжі. Саме тому в дорослому віці нам подобаються продукти, які нагадують перші смакові відчуття.
Бойові дії йдуть в семи громадах Сумщини, ворог намагається закріпитися в Хотинській та Юнаківській громадах. Про це розповів політолог, експерт "Бюро аналізу політики" Віктор Бобиренко з м.Суми, передають Патріоти України. "Ворог продовжує окуповувати...
Українська ведуча, блогерка і письменниця Ольга Фреймут 28 жовтня в Instagram розмістила фото незнайомого їй чоловіка, якого побачила в аеропорту Лондона, передають Патріоти України. . "Цей чоловік належить мені". Ось такого бідолаху, "замаркованого" ...