Винними можуть визнати самих "мобіків": Цікаві подробиці щодо розслідування масової ліквідації окупантів у Макіївці

Спливли нові цікаві деталі про масову ліквідацію мобілізованих російських окупантів у тимчасово захопленій Макіївці. Винними у точному влучанні можуть визнати самих загиблих. Про це повідомляє Telegram-канал "Досье Шпиона", передають Патріоти України.

За словами автора, наразі розслідування відбувається за трьома напрямами:

  • за вказівкою начальника генерального штабу ЗС РФ Герасимова;
  • за лінією ФСБ;
  • за лінією "НМ ДНР".

"Оскільки на десятий день винних так і не покарано, стає очевидним, що всі комісії, які займаються розслідуванням, визнають винними тих самих загиблих військовослужбовців (версія з мобільними телефонами, озвучена раніше, все ще актуальна)", – зазначив автор каналу.

Примітно, що серед загиблих виявилися заступник командира полку підполковник Олексій Бачурін та начальник речової служби полку старший лейтенант Андрій Шеховцов. За даними джерел, цілком імовірно, що саме їх буде визнано винними в тому, що сталося.

Водночас, за чутками, командування окупантів нібито мало дані про місця ймовірного завдання удару українськими захисниками. І приміщення ПТУ №19 також було у списку "потенційних цілей".

Цікаво, що за дуже дивним збігом командир полку окупантів полковник Роман Єнікєєв та начальник штабу полковник Володимир Кузькін були відсутні на місці дислокації підрозділу в момент завдання ракетного удару.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...