Випуск новин вийшов цікавішим: Під улюбленою пропагандисткою Путіна під час прямого ефіру зламалося крісло (відео)

Улюблена пропагандистка кремлівського диктатора Володимира Путіна осоромилася у прямому ефірі. Річ у тім, що крісло під ведучою Первого канала Катериною Андрєєвою не витримало її ваги, внаслідок чого вона ледь на впала на підлогу. Відповідне відео одразу ж завірусилося у соцмережах, зазначають Патріоти України.

«У Москві завершується міжнародний фестиваль…», — почала було Андрєєва, проте вже наступної миті вона вже хапалася руками за стіл, щоб не втратити рівноваги. Зрештою Андрєєвій довелося закінчувати речення на напівзігнутих колінах, вдаючи, ніби вона усе ще сидить на кріслі.

Варто також нагадати, що, незважаючи на образ «російської патріотки», кілька років тому з’ясувалося, що Андрєєва є громадянкою Чорногорії, а у РФ вона лише заробляє гроші на обслуговуванні путінського режиму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цивільний радник комадувача Сухопутних військ – Олександр Дмитрієв – роздає накази бойовим офіцерам - Vitaliy Shabunin

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:37

“Я, б#ядь, говорю! Ти за#б@л мєня! … Ти думаєш, я не умєю ламать..!? … б#ять, боєвой наказ, на#уй!”, – це ЦИВІЛЬНИЙ радник комадувача Сухопутних військ – Олександр Дмитрієв (Тихоход) – роздає накази бойовим офіцерам. . Обовʼязково подивіться це відео....

Перетнули кордон за два дні до операції: Полковник ЗСУ розповів цікаві подробиці про події на Курщині (відео)

понеділок, 14 жовтень 2024, 22:55

Українські десантники зуміли проникнути у російський тил за два дні до початку операції на території Курської області РФ. Про це розповів командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України полковник ...