Вирішила бути "без комплексів": Напівгола Лоліта в білизні жахнула своїм виглядом (відео)

Російська співачка Лоліта показала відверте відео, зняте у ванній кімнаті вранці. У ролику зірка постала в бюстгальтері та спортивних штанах, які були злегка приспущені. На кадрах можна побачити, що фігура Мілявської далеко не така ідеальна, як хотілося б, зазначають Патріоти України.

У кадрі Лоліта зробила акцент на своїх боках, заявивши, що їх можна з легкістю прибрати - для цього потрібно лише вище натягнути штани. Судячи з усього, знаменитість тільки прокинулася, тому що обличчя у неї має сонний вигляд, а волосся - скуйовджене.

У коментарях шанувальники припустили, що співачка в нетверезому стані, проте зазначили, що краще дивитися на неї п'яну, ніж на витівки Філіпа Кіркорова.

Реакція соцмереж

  • "Краще на неї дивитися, ніж на Кіркорова"
  • "Від Лоліти відчуття - божевільна. Вона явно з головою не дружить"
  • "На тверезу вона б це, напевно, не зробила"
  • "Може і без комплексів, але навіщо нам це викладати?"
  • "Зараз у світі ніхто з головою не дружить, а тим більше навесні"
  • "Всім би нам мати такий вигляд у її віці"
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...