Виробник дронів Switchblade готується відправити в Україну новий тип БПЛА

Американська компанія Aerovironment почала виробництво для України нового типу безпілотників.

Про це йдеться у сюжеті Голосу Америки.

До відправки готуються новітні тактичні БПЛА “Jump 20”.

БПЛА “Jump 20” від “AeroVironment”

Генеральний директор Aerovironment Вахід Навабі сказав репортерам: “Ми виготовляємо їх зараз, щоб відправити, як тільки уряд буде готовий“.

Як повідомляв Мілітарний, саме “Jump 20” став переможцем у відборі американською армією в рамках програми Future Tactical Unmanned Aircraft System (FTUAS). Цей дрон замінить RQ-7B “Shadow”.

Jump 20

“Jump 20” є апаратом вертикального зльоту і посадки за схемою з чотирма додатковими електродвигунами з горизонтально розташованими підйомними повітряними гвинтами на двох додаткових балках.

Сам апарат виконаний за літаковою схемою, з носовим поршневим двигуном об’ємом 190 куб см з гвинтом.

БПЛА “JUMP 20” має максимальну злітну вагу 97,5 кг, вагу корисного навантаження 13,6 кг, довжину 2,9 м та розмах крила 5,7 м.

Тривалість польоту заявлена понад 14 годин, радіус дії за умовами управління з наземної станції становить до 185 км, стеля понад 5100 м.

Апарат оснащений відсіком корисного навантаження і штатно встановленою електронно-оптичною станцією ARCAM-45В.

Також оптико-електронними станціями WESCAM MX-8, Trillium HD80 або TASE 40 LRS, що додатково встановлюються. Є захищена апаратура передачі даних з високою роздільною здатністю.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...