Висновки щодо "ракетної дуелі", яка сталася за ці дні, - Serg Marco

За останній тиждень-два українськими ракетними військами були вражено багато "жирних" цілей. Це і "Василь Бабах", і кілька ударів по Зміїному, і знищення кількох складів боєкомплекту, і ще низка цілей, що не потрапили до загального зведення.

Своєрідним поштовхом стало надходження ракет "Гарпун" і американських РСЗВ. Отримавши нове озброєння, наші ракетники почали планово опрацьовувати ті цілі, якими не вдавалося дістати раніше. У хід до речі йшли не лише "Гарпуни" та М142/М270, там і Точки добре прилетіли, і не тільки.

Судячи з відповіді РФ, їхнім ракетним військам завдання було поставлено в стилі "Эй, слыш, а ну ударьте в ответ, покажите кто тут папка", не морочаючись у пріоритетах, розвідданих, та іншому. Просто "показати силу".

Результат дуже різний. Українці реально знищили кілька складів та накрили кілька штабів управління військ. Росіяни змогли лише вкотре вразити світ тупою жорстокістю, знищивши кілька цивільних об'єктів, вбивши цивільних і витративши ракети вартістю сотні мільйонів доларів з дивною ефективністю.

Причому не треба думати, що вони не усвідомилювали, що результат буде саме таким. Тому що коли ти пускаєш по великому місту ракетою що створена в 60-х роках, у якої точність +- пара стадіонів, то розумієш що росіяни знали що ця ракета, це виключно зброя тероризму.

На жаль, треба визнати, що таких випадків ставатиме все більше. Чим більше ми їх знищуватимемо, чим ефективніше працюватиме натовська зброя - тим частіше Росія використовуватиме звичайний тероризм, для залякування мирного населення.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...