"Високодуховний" креатив: У Росії відключають опалення у тюрмах, щоб ув'язнені йшли воювати проти України

Російська влада відключає опалення у в'язницях, щоб змусити ув'язнених йти воювати в Україну. Про це повідомила засновниця проекту" Русь сидить " Ольга Романова в інтерв'ю Bild, передають Патріоти України.

За її словами, у багатьох колоніях відключають опалення, щоб ув'язнені охочіше йшли воювати, при цьому в багатьох регіонах Росії температура впала до -35°C. Таким чином, Путін вирішив використовувати холоди, щоб поповнити ослаблені війська в Україні.

"З цієї причини вони просто відключили їм опалення при мінусовій температурі. Тим самим умови в тюрмах повинні стати нестерпними, щоб чоловіки, які там знаходяться, їхали в Україну", - зазначила Романова.

Вона також додала, що в Росії є три групи населення, до яких більшість не відчуває співчуття, коли вони вмирають на фронті. Це ув'язнені, національні меншини, що живуть в бідних регіонах далеко від Москви, і нові громадяни. "Поки ці три групи воюють і вмирають в Україні, Путін може створювати ілюзію нормальності для інших", - зазначила вона.

За словами Романової, в російських в'язницях все частіше вербують і жінок-ув'язнених. Зараз в Україні воюють близько 1000 росіянок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...