Вистава з дуже поганими акторами: Як Путін "несподівано" оголосив про своє рішення взяти участь у "виборах" (відео)

Напередодні, 8 грудня, російський диктатор Володимир Путін «несподівано» оголосив про своє рішення взяти участь у так званих «президентських виборах» у 2024 році, передають Патріоти України.

І хоча це було цілком очікувано, він знову вирішив розіграти навколо свого висунення справжню виставу. Подібне вже було у 2020 році, коли голові парламентської комісії з «етики» держдуми РФ Валентині Терешковій було доручено запропонувати зміни до конституції, щоб Путін міг правити країною довічно.

Цього ж разу ставку було зроблено не на історичну постать, яка відома тим, що колись літала у космос, а на персонажа, який на тлі триваючої війни проти України видався кремлівському режиму більш актуальним.

Йдеться про одного з членів банди терориста Мотороли Артема Жогу, якого з цього приводу навіть вбрали у святковий мундир. Однак, як би міньйони Путіна не старалися з постановкою своєї вистави, актор з цього окупанта виявився просто жахливий, і все це дійство перетворилося у підсумку на справжній крінж.

«„Абсолютно випадкове“ висунення у президенти. Жога абсолютно випадково вже стоїть, поки всі сидять. Потім він абсолютно випадково біжить до Путіна. За ним абсолютно випадково біжать ЗМІ. І ФСО абсолютно випадково їх до Путіна пускає, відсікаючи при цьому решту в залі», — зазначають користувачі соцмереж.

Нагадаємо, що фікція, яку у РФ називають «виборами президента», триватиме цілих три дні - з 15 по 17 березня 2024 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...