"Виведення з-під "Прозорро" тендерів на понад сотню мільярдів гривень Зеленський підписав, не вагаючись. Бо кеш - є кеш", - Володимир Омелян

"Ось і все. Закон про ВККС, який встиг зібрати невеликі овації і мав рішуче довести, що Зеленський - чемпіон Європи по швидкості реформ, Президентом не підписано і повернуто до парламенту", - написав колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Формально, через протиріччя в проголосованому законі, які були дбайливо закладені самими слугами. Хоча, у аналогічній ситуації з законом про гральний бізнес все було підписано вмить. Нами керують злодії і аферисти, яких треба гнати в шию і не чекати, що вони після чергової оргії раптом стануть державниками.
П.С. Виведення з-під Прозорро тендерів на понад сотню мільярдів гривень Зеленський підписав не вагаючись. Бо кеш - є кеш. А чесна суддівська реформа - це ризик для маніпуляторів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...