"Вивезли все": У мережі показали кадри пограбованого російськими терористами донецького "Точмашу"

На окупованій території за шість з половиною років бойових дій і господарювання "народної влади" знищені майже всі великі підприємства.

У 2014 році, з початком бойових дій на сході України, завод "Точмаш" в Донецьку був повністю розграбований терористами і перетворений в "військовий склад" техніки "армії ДНР". За словами блогера Злісний Укр, ватажки "республіки" з кураторами за допомогою 140 машин так званого "гумконвоя РФ" вивезли в Росію німецькі верстати та інше дороге устаткування, передають Патріоти України.

У 2019 на підприємстві провели незначну реорганізацію: залишився тільки цех ремонту бронемашин і БК склад, мінометні батареї. Іншу частину заводу передали в "міністерство промисловості ДНР". У 2020-му на заводі працювали всього сто чоловік. Кожен з них був попереджений про можливість перепрофілювання в разі загострення на фронті.

Сьогодні блогери показали, як з приходом "народної влади" виглядає колись успішне підприємство: "У 2014-15 роках визволителі вивезли все обладнання з нього в Росію, а потім розібрали і пустили конструкції на металобрухт. Врятували!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гроза" Серебрянського лісу: Окупант намагався воювати із ЗСУ за допомогою лука (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 13:56

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який вирішив наслідувати Джона Рембо з культових американських бойовиків зі Сильвестром Сталлоне, передають Патріоти України. Річ у тім, що загарбник із чеченського підрозділу Ахмат намагається вою...

Ламають кістки та зрізають шкіру: Парамедикиня Пташка розповіла про знущання російських окупантів з українських полонених

вівторок, 21 травень 2024, 13:42

Парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук з позивним Пташка поділилася спогадами про російський полон та розповіла, як він на неї вплинув - 20 травня виповнилося два роки відтоді, як завершилася героїчна оборона Маріуполя, ...