Взагалі їх декілька, але..: Нардеп Гончаренко назвав основного кандидата на посаду начальника ГУР

Основним кандидатом на посаду начальника Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони є заступник голови Офісу президента Роман Машовець. Про це повідомив у Telegram народний депутат України Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

"На посаду голови ГУР декілька кандидатів, основний на цю хвилину - заступник голови Офісу президента Роман Машовець", - написав він.

Кадрові зміни у силових відомствах

5 лютого деякі українські ЗМІ повідомили, що міністра оборони Олексія Резнікова можуть незабаром звільнити. А посаду може зайняти глава української розвідки Кирило Буданов. При цьому начебто Резніков залишиться в команді прездента Володимира Зеленського.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...