Вже готується тікати? Для Лукашенка будують величезну резиденцію під Сочі

Для білоруського диктатора Олександра Лукашенка будують у горах під Сочі величезну резиденцію з готелем, ресторанним комплексом і не тільки. Про це повідомляє The Insider, передають Патріоти України.

У розслідуванні Belsat і Belpol ідеться про те, що резиденція розташована в селищі Красна Поляна і буде «воістину розкішною». Зокрема, там будуть стіни з монолітного залізобетону, позолочені ручки на дверях, басейни, кухні, ресторани, особистий кабінет і «озброєна до зубів охорона».

У плані будівництва зазначено 12 об'єктів загальною площею 7 374 кв. м на ділянці площею понад 97 248 квадратів. Третину площі забудови займає об'єкт «головна будівля».

У матеріалі йдеться про те, що в головній будівлі розташується гардеробна, банкетна зала, кухня для холодних і кухня для гарячих страв, їдальня, вітальня, ванна (адаптована для маломобільних осіб), кінотеатр, охорона і робочий кабінет.

На підземному поверсі буде розташований басейн, російська і турецька лазня, масажна, фітнес-зал, службова кімната охорони, пральня, серверна і навіть кімната для лиж. Зверху ж буде побудована вітальня площею 62 квадрати, 20-метрова лазня. Дві менші спальні по 36 кв. м кожна, і головна — на 55 метрів.

Під головною будівлею запроектовано три VIP-котеджі - по 730 кв. м кожен. Один із них адаптований для проживання маломобільних осіб. Обладнані басейнами, їдальнею, трьома спальнями тощо.

Є на карті ділянки і готель лише на чотири номери площею 348 кв. м. Тут поверх під землею — для персоналу. На першому поверсі - фойє, туалети і зона ресепшена, а також 74-метровий зал для обідів, розрахований на 24 персони. На другому — чотири номери, кожен — 48 квадратів.

На території знаходиться також ресторанний комплекс, більший за готель. Спортивна інфраструктура, пункт пропуску, гараж і будівля охорони з шістьма ліжками в зоні для відпочинку та кімнатою для зброї.

У Belpol вважають, що новий комплекс будують для Лукашенка, оскільки в схемі купівлі-продажу і будівництва задіяні його найближчі компаньйони і «гаманці».

У Belsat припускають, що цей маєток Лукашенко використовуватиме після того, як залишить президентську посаду — добровільну або вимушену. А будувати резиденцію за межами Білорусі Лукашенко вирішив, очевидно, після виборів і подальших протестів 2020 року.

Розслідувачі кажуть, що будують резиденцію «тихо, через фірму-прокладку, за високим парканом, і бояться, щоб відомості про призначення не потрапили в ЗМІ».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гроза" Серебрянського лісу: Окупант намагався воювати із ЗСУ за допомогою лука (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 13:56

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який вирішив наслідувати Джона Рембо з культових американських бойовиків зі Сильвестром Сталлоне, передають Патріоти України. Річ у тім, що загарбник із чеченського підрозділу Ахмат намагається вою...

Ламають кістки та зрізають шкіру: Парамедикиня Пташка розповіла про знущання російських окупантів з українських полонених

вівторок, 21 травень 2024, 13:42

Парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук з позивним Пташка поділилася спогадами про російський полон та розповіла, як він на неї вплинув - 20 травня виповнилося два роки відтоді, як завершилася героїчна оборона Маріуполя, ...