Вже не перші, кому так "пощастило": У нардепа та його дружини був Гелендеваген за 10 тисяч гривень - Bihus.Info

У декларації народного депутата Богдана Торохтія та його дружини Аліни Левченко вказано елітний позашляховик Mercedes-Benz G 400, відомий як Гелендеваген, за 10 тисяч гривень. Про це йдеться в розслідуванні Bihus.Info, передають Патріоти України.

Як вказують журналісти, цей автомобіль подружжя купило 26 липня 2022 року за 10 тисяч гривень, або близько 273 доларів за тодішнім курсом. Ба більше, це автомобіль 2022 року випуску.

Позашляховик неодноразово потрапляв у відео Левченко в Instagram. Особливості інтер'єру підказують, що ця спеціальна модель присвячена 40-й річниці G-класу — Stronger Than Time.

Також журналісти з’ясували, що у минулого власника Гелендевагена був номер КА 7000 ОО. Під цим номером автомобілі продає елітний автосалон у Києві, йдеться в матеріалі. У червні 2022 року автодилер продавав цей позашляховик за 153 тисячі доларів.

За інформацією журналістів, пізніше автомобіль, схожий на Гелендеваген подружжя, виставлявся на продаж у тому ж автосалоні вже за 169 500 доларів. У деклараціях Торохтія і його дружини вказано отримання доходу від продажу рухомого майна в розмірі 6,5 млн грн, що порівнянно з курсом валют за 8 грудня 2022 року, коли Mercedes-Benz G 400 переоформили на нового власника, додали журналісти.

Це не перший випадок, коли Mercedes-Benz G-класу купили за 10 тисяч гривень. Раніше журналісти Слідство.Інфо виявили Mercedes-Benz G 350 2013 року випуску за цю ж вартість у декларації судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Віталія Нікушина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...