"Вже отримали список особового складу": У РФ партизани навідалися в елітну дивізію Росгвардії (фото)

Агент військово-партизанського руху "Атеш", яке знайшло секретні дані про проблеми з виробництвом крилатих ракет РФ, впровадився у російську дивізію імені Дзержинського Центрального апарату Росгвардії у Балашисі у Підмосков'ї. Про це повідомив "Атеш" на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Наш агент з числа офіцерів впровадився у вказану дивізію. Ми вже отримали список особового складу, який бере участь у "СВО". Їхні імена, контакти та особисті дані передані до відповідних органів", - йдеться у повідомленні.

На даний момент агенти цього руху розширюються та зміцнюються у структурі дивізії для більш ефективної діяльності. Дивізія імені Дзержинського є тактичним з'єднанням Росгвардії. Її завдання - охороняти громадський порядок у Москві та Підмосков'ї, боротися з тероризмом та екстремізмом, а у воєнний час охороняти важливі державні об'єкти РФ. Партизани також вирахували координати дивізії: 55.786062, 37.887805.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...