"Вже троє загиблих, а він - на пробіжці": Мер Луцька після ракетного удару втрапив у скандал

Міський голова Луцька Ігор Поліщук сьогодні зранку втрапив у скандал. Один із жителів міста опублікував фото з мером під час пробіжки, подякувавши за облагороджений та сучасний парк. Один із Telegram-каналів підхопив світлину, зазначають Патріоти України.

«Просто п*зд*ц: мер Луцька Поліщук «забив» на приліт і вийшов на пробіжку. Що має бути в голові?», – підписали фото в Telegram-каналі.

Після цього, публікація швидко розширилася у мережі – і як результат, Поліщук опинився під шквалом критичних повідомлень і хейту. Згодом Поліщук відреагував та пояснив, чому був у парку.

«Друзі, на жаль є люди, які не цураються в такий час продукувати ненависть в українців один до одного та перекручувати факти. Одразу після вибухів, орієнтовно за 20 хв (близько 05:40 ранку) я прибув на місце події, де перебував разом з представниками ДСНС та поліції. Після спілкування з вищевказаними представниками в моїй подальшій присутності більше не було необхідності і я пішов у наш Центральний парк, очікуючи інформацію від представників ДСНС. На момент мого перебування в парку ще не було жодної інформації про загиблих», – написав мер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...