"Вже за два дні Ізраїль перетворюється на агресора, хоча є жертвою. Тотальна поразка в інформаційній війні", - політолог

"Масштаб помилок, які робить Ізраїль, викликає в мене жах. Вони не тільки проспали напад, вони взагалі не слідкували за війною в Україні і не розуміють, що їх ведуть по заготовленому сценарію", - пише політолог Віктор Андрусів на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"1. ХАМАС тривалий час готував цю операцію. Невже вони не передбачили реакцію Ізраїлю? Не треба бути експертом, щоб розуміти, що реакція буде полягати в масштабному ударі по цивільній інфраструктурі. Знищення житлових кварталів, до якого вдається ЦАХАЛ, – абсолютно очікуване і потрібне ХАМАСу. Бо зрозуміло, що ніяких терористів там немає – вони сидять в тунелях і бункерах. А весь світ, в першу чергу арабський, дивіться на масове вбивство цивільних.

І ось виходить Ердоган і задає резонне питання: а як же права людини? За два дні Ізраїль перетворюється на агресора, хоча є жертвою. Тотальна поразка в інформаційній війні.

2. Концентрація танкових кулаків з метою входу в Газу взагалі ставить питання про компетентність військових. Танк в сучасній війні дронів майже не показує ефективності. Це доведено нашою війною! Ще менше толку від танка в міській забудові.

3. До речі, розбиваючи житлову забудову, ЦАХАЛ сам собі перекриває шляхи входу.

4. ХАМАС готувався. І навіть не рік. Тунелі – це колосальний виклик. Саме через тунелі армія союзників не могла взяти Мосул 9 місяців, переважаючи в 4 рази тільки в чисельності. Є дрони, є протитанкова зброя. Якесь кустарне ППО. Суть цього, що Ізраїль чекають!

Єдине, що мало б зробити керівництво Ізраїлю, – це нікуди не поспішати! Я розумію, що хтось теж думає про рейтинги, але поспішність призведе до ще більшої катастрофи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...