"Вже зараз деякі поновлені генерали вимагають замість "Пане", звертатися до них "Товариш", - Мирослав Гай

Це непросто проросійський реванш - це реванш низької культури та совка.
Мирослав Гай. Фото: Главред.

"У мене все горить всередині. Я злюсь на Порошенка за те, що Медведчук скуповує телеканали, а Зеленський порушує Конституцію", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це безсилий гнів, що Порошенко не рейдерив ті телевізійні канали та радіо, не закривав беззаконно проросійські змі, не дав команди спецназу перестріляти проросійську наволоч по містах, не націоналізував підприємства олігархів, не ввів воєнний стан на рік, не очолив суди, а почав там повільні реформи, не зосередив увесь силовий блок у своїх руках...

Він вирішив іти по закону, цивілізовано, шляхом довгих, мало зрозумілих для населення реформ. Томос, Безвіз, Лоукости... А тепер маємо грандіозний реванш, який, навіть із наявністю лібералів у парламенті, закінчиться революцією.

Бо навіть купівля Медвєдчуком чергового каналу, не зробить з України Росію. Мене розбирає лють. Мене розриває розуміння, що Україну знову шматуватимуть невігласи та проросійські функціонери з гебні.

Незабаром ми побачимо, як у військах відмінять гасло "Слава Україні", бо вже зараз деякі поновлені генерали вимагають замість Пане, звертатися до них Товариш. Це непросто проросійський реванш - це реванш низької культури та совка, що б'є своїм прутнем по фортеп'яно української незалежності".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....