"Или страна будет массово делать снаряды, или гробы": Окупанти скаржаться, що в боях лише за одне селище Донбасу протягом двох діб втратили більше морської піхоти, ніж за час війни в Чечні

Як свідчать дані ресурсу ДіпСтейт, на 3 листопада Павлівка перебуває під контролем ЗСУ. Колосальні жертви ворога виявилися марними

Юрій Бутусов навів та прокоментував красномовний паблік російського "воєнкора", де проступає весь жах залишків еліти російських військ битися проти українців без переважаючої підтримки власної артилерії, зазначають Патріоти України.

"По-перше, судячи з стрічки російського пропагандиста, він написав про боі за село Павлівка під Вугледаром. Село атакують понад тиждень підрозділи 155-і бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ, і, до речі, досі його не захопили. Під час війн у Чечні морська піхота ТОФ РФ втратила 63 чоловіка загиблими. У селі Павлівка вже за тиждень морпіхи з Владівостока втратили більше.

А друга теза допису важлива: війна і для нас і для росіян стала боротьбою засобів розвідки та засобів ураження. Снарядів калібру 122 мм не вистачає для вирішення усіх вогньових завдань на великому фронті навіть вже у російській армії. Це не значить, що снаряди закінчаться, це значить, що склади у росіян також вичерпуються, і вони починають працювати тільки тими снарядами, які виробляє їхня промисловість та які вони можуть отримати від своїх союзників.

Так само в Україна зараз має розраховувати не тільки на поставки союзників, але й на власне виробництво снарядів. 120 мм міни, 122 та 155 мм калібри є ключовими для нашоі артилеріі", - пише Бутусов.

І мін і снарядів на тотальній війні багато не буває. Треба розгортати виробництво, в наступному році війна вже не буде вестись старим запасами, перевага у війні буде у того, хто зможе розгорнути більш масштабне виробництво засобів ураження.

Наші союзники дадуть нас більшу частину наших потреб, але снарядів за багато не буде, це основний для нас дефіцит. Виробництво снарядів та мін має стати головним приорітетом, на який треба концентрувати усі можливі виробничі потужності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...