"Извините, ошибочка вышла": Російський дрон розвалив дах будинку у білоруському Гомелі (фото)

"Шахеди", які війська Росії запускали по Україні вночі, залетіти у повітряний простір Білорусі. Про це повідомив Телеграм-канал "Беларускі Гаюн", передають Патріоти України.

За даними МНС РБ, безпілотник, що впав, призвів до загоряння цегляної будівлі складу в Гомелі. Рятувальники ліквідували пожежу. Ніхто не постраждав. Вогнем пошкоджено 5 квадратних метрів покрівлі.

Раніше стало відомо, що над містом Гомель збивають російські дрони-камікадзе "Шахед", які залетіли на територію Білорусі. Також зазначалося, що після першої години ночі з аеродрому Барановичі було піднято черговий винищувач, щоб збити російські дрони. О 2:20 в небо підняли ще один винищувач.

Як повідомило російське пропагандистське видання Mash, місцеві мешканці почули два гучні вибухи близько 1:30 ночі. Після цього з'явився червоний вогник, який нібито впав за межею міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лана Зеркаль озвучила свою версію звільнення Кудрицького з посади глави Укренерго

четвер, 5 вересень 2024, 14:51

Причина звільнення глави Укренерго Володимира Кудрицького — це бажання встановити тотальний контроль за грошовими потоками в усій енергетичній сфері України. Таку думку в своїй колонці висловила надзвичайна і повноважна посол Лана Зеркаль, передають Па...

Те, що в Покровську вже починають готуватися до вуличних боїв, - це дуже поганий знак, - Михайло Жирохов

четвер, 5 вересень 2024, 14:14

Військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV розповів про ситуацію на покровському напрямку, передають Патріоти України. «Те, що вже починають готуватися до вуличних боїв, — це дуже поганий знак. Це означає, що командування розглядає такий варіа...