"З 90-х років він працює на Китай": Що захищає Шойгу від гніву Путіна, - журналіст

Російський опозиціонер та журналіст В'ячеслав Мальцев заявив, що всупереч очікуванням багатьох, "чистки", які організував лідер РФ Володимир Путін у зв'язку з бунтом Пригожина серед свого генералітету, не торкнуться глави Міноборони РФ Сергія Шойгу. Він знаходиться "під дахом Китаю", висловив упевненість Мальцев в ефірі програми "Аргумент", передають Патріоти України.

"Шойгу "під дахом" Китаю. Якщо Китай його здасть - значить йому щось загрожує, але Китай його не здасть", - заявив він.

У ситуації "кризи", коли, здавалося б, Шойгу майже програв Путіну війну в Україні і допустив бунт Пригожина, його рятує єдиний "козир" - він найдавніший агент впливу Китаю у РФ. "З 90-х років він працює на Китай. Він перший, хто привітав Сі Цзіньпіна, приїхав і той його прийняв, зі вступом у вищу посаду. Ні Путін, ні Медведєв, саме Шойгу. Саме він прогнозувався і планувався на пост президента РФ, замість Путіна. Китай розглядав це так: Путін і Шойгу вводять війська в Україну, здобувають перемогу, Шойгу стає маршалом перемоги, ну і врешті-решт змінює Путіна. Але нічого з цього не вийшло", - вказав Мальцев.

За його словами, у зв'язку з цим Китай зробив додаткову "ставку" - задіяв нових фігур, таких як Медведєв та Мішустін. Китайці розуміють, що Путіну можуть знищити в будь-який день, вказав він.

Мальцев вважає, що наразі, попри помилки Шойгу, глава КНР не хоче його здавати. Адже тоді всі інші "Медведєви" й "Мішустіни" зрозуміють хиткість співпраці з Китаєм: "Сі Цзіньпіну такий прецедент не потрібен", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...