З архіву ПУ. Апартаменти класу "люкс": У мережі показали, як зсередини виглядає барліг ведмедя (фото)

До ведмедів відносяться по-особливому. Вони є героями багатьох казок, а їх поведінка символізує хоробрість і силу.

Звичайно, не кожен мріє зустрітися з клишавим особисто, не кажучи вже про те, щоб зайти до нього «в гості». Але все ж є люди, цікавість яких сильніше їх самих, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Наприклад, цей чоловік. Перебуваючи в лісі несподівано наткнувся на величезну нору. Оглянувши її, він зрозумів, що вона ведмежа.

Сміливий хлопець протиснувся у вузький лаз і потрапив прямо в «спальню» ведмедя. Він зазначив, що «житлоплоща» досить таки простора і на собі продемонстрував скільки там місця. Він показав, як відпочивають тварини під час зимової сплячки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...

Поранений окупант "оцінив на "відмінно" роботу бійців ЗСУ (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:27

Російські загарбники продовжують ставити «палець вгору» українським операторам безпілотників. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України. На ньому видно, як після знищення FPV-дроном вантажівк...