З архіву ПУ. "Бабло" все вирішить? Російський актор зробив скандальну пропозицію по Криму

​Щоб «помиритися» з Україною і вирішити питання анексованого Криму, актор пропонує запропонувати сусідці безкоштовні поставки газу на 10-15 років і віддати Кримський міст.

Михайло Єфремов

Таку думку під час інтерв'ю блогеру і журналісту Юрію Дудю висловив російський актор Михайло Єфремов, передають Патріоти України у червні 2018 року.

«Ми знаємо тепер, як нам з Україною «помиритися». Треба їм цей міст (Кримський - ред.) віддати. Нехай вони гроші беруть за проїзд ... З Кримом, мені здається, треба розбиратися з Україною саме грошима. Якщо Україні посилати газ безкоштовно 10-15 років, то цілком можна домовитися. А вони піднімуться на цьому - вони будуть продавати наш безкоштовний газ іншим і на цьому заробляти», - заявив актор.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Доводиться їсти жаб та очерет: У окупантів виникли серйозні проблеми на островах Херсонщини

субота, 26 жовтень 2024, 17:01

На островах у Херсонській області російські окупанти потрапили у скрутне становище через відсутність ротації та постійні обстріли ЗСУ. Про це повідомляє 24 канал із посиланням на джерела, передають Патріоти України. Зазначається, що один із російських ...

"Почали випускати тільки після 1968-го": Чому в СРСР не було туалетного паперу

субота, 26 жовтень 2024, 16:43

Важко зрозуміти, чим пояснюється така довга відсутність туалетного паперу в СРСР (особливо у порівнянні з іншими розвиненими країнами), але існує версія, що добробут громадян ніколи не стояв у радянської влади на першому місці. Головними були войовничі...