З архіву ПУ. Без комплексів: Солістка популярного українського гурту роздяглася перед камерою (фото)

Зірка позувала у купальнику на яхті, демонструючи апетитні форми.

Олександра Зарицька

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька розбурхала шанувальників серією відвертих фотографій, які опублікувала на своїй сторінці в Instagram, зізнавшись, що раніше у неї були комплекси через нестандартну фігуру, передають Патріоти України 14 жовтня 019 року.

"Вам подобається ваша фігура? Чи вважаєте ви себе сексуальною? Я довго ненавиділа те, що бачила в дзеркалі. Ненавиділа, допоки не зрозуміла – іншою я ніколи не стану. Тому в мене є вибір – сидіти на жорстких дієтах все життя, рахувати калорії в судомах від страху переважити денну норму або зрозуміти, що я така, яка я є, і намагатися вдосконалити свої форми. Я за щасливе життя, за спорт і солодощі", – написала Зарицька.

Вона зізналася, що на цих кадрах відчуває себе звабливою, гарною, відвертою і сміливою. Співачка вирішила провести флешмоб серед своїх шанувальників. Вона запропонувала їм показати свої фото з хештегом #МоєТілоМояKAZKA, на яких фоловери собі дійсно подобаються.

"Я хочу, щоб кожен з вас навчився любити себе просто так. Адже кожен з нас – апріорі цього вартий. Люблю! Ваша Саша", – підсумувала співачка.

У мережі фото і слова Зарицької викликали захват. Шанувальники розповіли про свої комплекси і пораділи, що Саша залишається собою, спокійно зачіпаючи таку тему.

Саша Зарицька продемонструвала вид ззаду

"А целюліту то немає. Бомба", "Розумниця, респект, красуня", "На мій погляд, це супер сексі", "Ви красуня", "Ти дуже гарна й особлива, тобі не потрібно змінюватися", – підтримали Зарицьку шанувальники.

Зарицька блиснула фігурою в купальнику

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...