З архіву ПУ. Без трусів, так без трусів: Як українка здобуває прихильність у російському шоу-бізі

Анна Седокова повернулася додому, але вирішила не припиняти публікацію вульгарних фото в соцмережах.

Колишня ВІАГра Анна Седокова вирішила не змінювати іміджу, і публікує вульгарні фото навіть після повернення додому, передають Патріоти України 21 червня 2019 року.

Новий знімок вона зробила вранці 21 червня, і розповсюдила в своєму Stories, але цього разу вже явно на межі пристойності. Седокова побажала шанувальникам доброго ранку оригінальним способом - вона зробила селфі в нічній сорочці чи то у ванній, чи то в спальні, тільки при цьому задерла один край так, щоб продемонструвати, що під ночнушкою зовсім немає білизни.
"Вдома теж добре. Доброго ранку", - підписала вона фото.
Ймовірно, дівчина робила селфі в дзеркалі, бо складно так підібрати ракурс, щоб не показати "чого зайвого", і не бути забаненою в соцмережі.
До цього вона вже встигла дати концерт в парку Горького в Москві, так що не виключено, що ранкове фото - вечірнє селфі після виступу, зроблене на емоціях.
Коментарі до Stories не видно, але прихильники вже не раз критикували Седокову за подібні перебори - від спокусливих фото до вульгарних всього один невірний крок.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...