З архіву ПУ. Біологічна зброя: Нобелівський лауреат заявив про штучне походження COVID-19

Вчений не вірить, що коронавірус пішов від диких тварин на ринку в китайському місті Ухань.

Люк Монтаньє

Французький вірусолог, нобелівський лауреат Люк Монтаньє висловив теорію про те, що новий тип коронавірусної інфекції розробили в лабораторії в Китаї. Про це він розповів телеканалу CNEWS, передають Патріоти України у квітні 2020 року.

Він зазначив, що не вірить, що коронавірус пішов від диких тварин на ринку в китайському місті Ухань. «Це гарна легенда, це неможливо. Вірус вийшов з лабораторії в Ухані», – сказав він.

Монтаньє заявив, що ця лабораторія спеціалізується на коронавірусі з 2000-х років. Він розповів, що разом зі своїм колегою математиком Жан-Клодом Перезом проаналізував послідовність генома нового типу коронавірусу.

Вірусолог зазначив, що в подібних висновках вони були не першими. За його словами, індійські дослідники намагалися опублікувати роботу, в якій заявляли, що в цей геном вставили частину вірусу імунодефіциту людини, ймовірно, щоб зробити вакцину проти ВІЛ.

Напередодні телеканал Fox News з посиланням на джерела повідомляв, що перший, хто заразився коронавірусом працював в одній з лабораторій міста Ухань, яке потім стало епіцентром захворювання. Співрозмовники телеканалу відзначали, що вірус не був біологічною зброєю. Він виник в результаті спроб КНР перевершити США в напрацюваннях щодо виявлення вірусів і боротьбі з ними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...