З архіву ПУ. Допився до "чортиків": Пристаріла зірка російського року розгледіла в Україні есесівців і обіцяє велике кровопролиття (відео)

Будь-які спроби нагадати "зірці", що саме Росія розв'язала війну в Україні, не були почуті...

Гарік Сукачов

Україну в майбутньому не чекає нічого хорошого, так як для її жителів герої - Степан Бандера і представники "СС". Таке твердження прозвучало з вуст російського рок-музиканта Гаріка Сукачова в інтерв'ю проекту "А поговорити?" телеканалу "Москва 24", передають Патріоти України.

"А що ми можемо зробити з Україною, де виросло суспільство, дітей виховали так, що для них Бандера - герой, есесівці - герої. Нічого хорошого Україну не чекає. Скільки ми виборсувалися з цієї чеченської бійні, видерлися. Що у нас творилося! А у них ще гірше. У нас фашисти теж були і навіть є до сих пір, але їх загасили дуже швидко. А у них ними користуються. Що накоїли зі своїм народом ті, хто стоять угорі - ми всі кров'ю умиємося. Потрібен ворог - російський. Нісенітниця. Але дітям же не доведеш, вони виростуть із ворогом", - образив він українців.

Ведуча намагалася пояснити Сукачову, що саме Росія веде зараз війну на Донбасі, але марно.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...