З архіву ПУ. Дружина працює у військовій прокуратурі! У Бахмуті провчили нахабного любителя Путіна (відео)

У Бахмуті Донецької області фанат "русского міра" відмовлявся знімати футболку з символікою Росії, заявляючи, що Крим належить РФ.

Про це на своїй сторінці в Facebook у серпні 2020 року розповіла волонтер Тетяна Подоляночка Чудновець, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, його дружина працює бухгалтером у військовій прокуратурі та підтримує його погляди.

"Жінка, ви б краще дітей виховували, та борщ вдома варили! - кричала мені одна бахмутська мадам, поки її дорогий чоловік знімав футболку з символікою країни-агресора. За зухвалим хлопчиною наші хлопці спостерігали два дні, він хизувався в одній і тій самій футболці в кольорах російського прапора, а на пузі в нього красувався символ "раши" - агресивний ведмідь з виставленими кігтистими лапищами", - написала вона.

Чудновець зазначила, що для фронтовиків, які вийшли "з нуля", це було справжньою насмішкою і відвертою провокацією.

"Чесно, не били. Стримувались з усіх сил. Проводили виховну бесіду. Але коли в обличчя прозвучало: "Крим канешна расійскій", - викликали поліцію. Далі було "на фіг мені ваша Україна", я громадянин України, але мене в Росію не випускають, футболку не зніму, мені її друг з "расіі падаріл", з братами не воюю, мені закон не забороняє" і в такому дусі. Терпіти таке нехтування мої побратими не могли і не хотіли", - додала волонтер.

За її словами, цікаво було почути від його дружини, що вона бухгалтер військової прокуратури, але має відверто проросійські погляди і зневажає українських військових.

"Слава Богу, копи виявилися дуже адекватними і діяли в абсолютних рамках закону. Нарешті, футболочку хлопчині таки довелося зняти і поїхати до відділку давати пояснення своїх дій і висловлювань. Савенко Саша його звуть. Не будь, як Саша. А його дружині я спокійно і з гордістю відповіла, що дітей своїх виховую правильно, тому що мій син з перших днів війни захищає свою Батьківщину", - резюмувала вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...