З архіву ПУ. Екс-соратниця Януковича зазіхнула на незалежність України (відео)

Екс-член Партії регіонів Олена Бондаренко цинічно заявила, що в Україні слід підняти питання про скасування Декларації про державний суверенітет.

Олена Бондаренко

Свою дику пропозицію вона пояснила прагненням країни вступити в НАТО, що нібито суперечить умовам вищевказаного документа. Прокремлівську промову вона озвучила в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"16 липня 1990 року було ухвалено декларацію про державний суверенітет України... Саме в цьому документі був жорстко закріплений геополітичний курс України в бік нейтралітету. І саме це було гарантією того, що Україну так легко випустили із СРСР і що всі інші нібито гаранти підтримали незалежність України... Ось у мене питання до цих, вибачте, довбодятлів: ми що, будемо декларацію скасовувати? Так давайте тоді визнаємо, що Україна зараз не є самостійною незалежною державою", - нахабно висловилася колаборантка.

Крім того, вона висловила впевненість в тому, що долю України вже зараз вирішують "інші дядечки", і назвала свою рідну країну несамостійною.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...